Δημοσιεύτηκε στις: 16 Σεπτεμβρίου, 2021

«Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία» Σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με κύριο μήνυμα «Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία», περισσότεροι από 1.300 Συνεργάτες της ERGO γιόρτασαν τις επιτυχίες τους στο έτος 2019 και την είσοδο της ERGO στη νέα δεκαετία με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Δημοσιεύτηκε στις: 18 Απριλίου, 2017

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της Ασφαλιστικής Αγοράς στο νομό Αχαΐας – στο πλαίσιο της στήλης «Επαρχία Αγάπη μου» – επικοινωνήσαμε με την Ασφαλιστική Διαμεσολαβήτρια – συνεργάτη της ERGO, Πηνελόπη Κατσαρού, και της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα των Ασφαλιστών στο Νομό αλλά και για την εικόνα της αγοράς σήμερα.

Δημοσιεύτηκε στις: 16 Απριλίου, 2017

Με σημαντικές επιτυχίες κλείνει και το 2015 το ασφαλιστικό γραφείο της κας Κατσαρού Πηνελόπης καθώς και η εξαιρετική συνεργασία της με την ERGO, στοιχεία τα οποία αποτελούν αφετηρία για το δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς με υψηλούς στόχους και οφέλη για τους ασφαλισμένους.

Δημοσιεύτηκε στις: 11 Απριλίου, 2017

Στρέφονται στην Ιδιωτική Ασφάλιση οι πολίτες, μετά την υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που προέκυψε από τις περικοπές των δημοσίων εξόδων, αλλά και την αδυναμία των περισσοτέρων ελεύθερων επαγγελματιών, λόγω της οικονομικής κρίσης να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τους ασφαλιστικούς φορείς.

Δημοσιεύτηκε στις: 11 Απριλίου, 2017

Χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα χωρίς ασφάλεια, λόγω των μειώσεων, μισθών και συντάξεων. Οι πολίτες πλεόν αναζητούν, μια απλή φθηνή ασφάλιση για το αυτοκίνητό τους, επιλέγουν δε, το βασικό πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νομοθέτη.