ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα, που είναι το πρώτο «Η ΥΓΕΙΑ», αλλά δυστυχώς δεν είναι δεδομένη. Θωρακισέ την λοιπόν με το καλύτερο νοσοκομειακό πρόγραμμα, το FULL της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διότι το μέλλον με τις καλύψεις των ασφαλιστικών ταμείων μοιάζει αβέβαιο, και οι περισσότεροι, αδυνατούν λόγω της οικονομικής κρίσης, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τους ασφαλιστικούς φορείς, με αποτέλεσμα να χάνουν την πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις δημόσιες δομές υγείας και τις παροχές νοσηλείας.

Προσαρμοστήκαμε λοιπόν στα νέα δεδομένα και προωθούμε ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που παρέχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε Δημόσια και Ιδιωτικά νοσοκομεία με πλήρη περίθαλψη για την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό.

Έτσι, μπορείτε με την βοήθειά μας, να ενημερωθείτε και να επιλέξετε ποιο νοσοκομειακό πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΗΛΙΚΙΑΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ
0 – 20240 €
21 – 30300 €
31 – 40420 €
41 – 50600 €
51 – 60840 €

Οι κάρτες υγείας μας, καλύπτουν 100% τις δαπάνες που θα γίνουν, πριν αλλά και μετά την περίθαλψη στο νοσοκομείο.

Η μεν καταβολή των ασφαλίστρων γίνεται και σε δώδεκα άτοκες μηνιαίες δόσεις, η δε τιμή για κάθε νοσοκομειακό πρόγραμμα που θα επιλέξετε μειώνεται με την ύπαρξη και μόνο, του φορέα κοινωνικής ασφάλισης του πελάτη μας.

” Ιδιαίτερες Εκπτώσεις για Οικογενειακά προγράμματα και Φοιτητές “.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για να βρούμε ποίο πρόγραμμα ταιριάζει, καλύτερα σε εσάς >>