Λοιπές Ασφάλειες

loipes asfaleies

Εκτός από τις ασφαλίσεις οχημάτων, τις ασφαλίσεις πυρός και τις ασφαλίσεις υγείας, σας προσφέρουμε ακόμα, μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων για να προστατέψετε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Εξασφάλιση Δανειολήπτη

Η δυνατότητα σας για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου ζωής στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν είναι αιώνια. Όταν η δυνατότητα αυτή ξαφνικά πάψει να υπάρχει, για λόγους που δεν μπορείτε να προβλέψετε, τότε είναι η ώρα του συστήματος ολοκληρωμένης προστασίας οικογενείας που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την καταβολή μηνιαίου εισοδήματος που έχετε προγραμματίσει αλλά και την αυτόματη αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων σας σε δάνεια, κάρτες κλπ. χωρίς καμία επιβάρυνση ή ενασχόληση της οικογενείας σας.

Προστασία Επιχειρήσεων και Καταστημάτων

Προστατέψτε το μέλλον της επιχείρησης σας, άρα και του εισοδήματος σας από απρόσμενους κινδύνους όπως πυρκαγιά, σεισμό, κακόβουλες βλάβες, ληστείες ταμείων, κλοπές, πολιτικές ταραχές, θραύση κρυστάλλων και λοιπών φυσικών και μη καταστροφών.

Αποταμιευτικά και Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Στις μέρες μας το ζήτημα του συνταξιοδοτικού είναι μείζον καθώς κυριαρχεί η ανασφάλεια ακόμα και για τις νέες γενιές.Επιλέξτε σε μηνιαία βάση τι μπορείτε να αποταμιεύσετε για να εξασφαλίσετε μία αξιοπρεπή σύνταξη για τα γεράματά σας.

Ασφάλιση Σκαφών

Αν είστε ιδιοκτήτες σκαφών από ένα jetsk ή ένα φουσκωτό μέχρι και ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο, ξέρετε καλά ότι η θάλασσα όσο όμορφη είναι τόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Με τα ασφαλιστικά μας προγράμματα επιτυγχάνουμε την πλήρη κάλυψη σας σε πολύ προσιτή τιμή ώστε να μπορείτε να αρμενίζετε ξένοιαστοι.

 

Για περισσότερες ερωτήσεις ή πληροφορίες, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας >>

 

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (7 Votes)